L'erotisme, els nombres primers i la crítica social com a concepte, la sensibilitat, les transparències, el deixar veure però haver d'imaginar-ho, el contacte i les carícies del plàstic en un cos nu.
El cos catalogat socialment com a home, ¿no és eròtic? O és que la tracta eròtica és una tracta sobre la carn? La forma bella, dictaminada: això sí, això no.
Som carn, trossos, parts i membres penjants. Estem embolicats, empaquetats i etiquetats així, tot en ordre i ben numerat. Res ni ningú s'escapa, tot és d'aquí o d'allà. Tot ÉS.
L'error com a part d'ensinistrament "això sí, això no; això bé, això malament.
http://www.isilsolvil.com/

El erotismo, los números primos y la crítica social como concepto, la sensibilidad, las transparencias, el dejar ver pero tener que imaginarlo, el contacto y las caricias del plástico en un cuerpo desnudo.
El cuerpo catalogado socialmente como hombre, ¿no es erótico? ¿O es que la trata erótica es una trata sobre la carne? La forma bella, dictaminada: esto sí, esto no.
Somos carne, trozos, partes y miembros colgantes. Estamos envueltos, empaquetados y etiquetados así, todo en orden y bien numerado. Nada ni nadie se escapa, todo es de aquí o de allí. Todo ES.
El error como parte de adiestramiento “esto sí, esto no; esto bien, esto mal.
http://www.isilsolvil.com/

Views: 28

Comment

You need to be a member of Contemporary Performance Network to add comments!

Join Contemporary Performance Network

Connect

517867ba152f4c2a8e9d0d089604de85

ARTez

e1483789aef54d608911ec0e649848a6

cccac3b4ca90413a8e91eaa0db66b832
BECOME A SPONSOR

Sponsors & Partners
BECOME A SPONSOR

© 2017   Created by Caden Manson (Network Curator).   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service